Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023

Πανελλήνιος Διαγωνισμός της Ευρωπαϊκής Ολυμπιάδας Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών (EOES).

 Tο Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023 ολοκληρώθκε ο  Πανελλήνιος Διαγωνισμός  της Ευρωπαϊκής Ολυμπιάδας Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών  (European Olympiad of Experimental Science – EOES ).

Στην Β΄φάση του  Πανελλήνιο Διαγωνισμό, συμμετείχαν  οι μαθητές/τριες του 1ου ΕΠΑΛ Γρεβενών Γεράσιμος Βραζιτίκος Ευαγγελόπουλος Στέργιος, και Σταυρούλα – Ειρήνη Τσιάλτα, που προκρίθηκαν στην Α’ φάση, στον Τοπικό Διαγωνισμό Πειραμάτων.

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές/τριες για το ήθος, τη συνέπεια το ζήλο και την εργατικότητα που επέδειξαν σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας και του διαγωνισμού. Τους ευχόμαστε στην ζωή τους πάντα να προσπαθούν, να διαπρέπουν και ταυτόχρονα να χαίρονται τις προσπάθειές τους και να περνούν όμορφα στο ταξίδι της γνώσης και της ζωής. 

Ο Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Πειραμάτων (EOES 2023) διοργανώθηκε από την ΠΑΝΕΚΦΕ (Πανελλήνια Ένωση Υπευθύνων Εργαστηριακών Κέντρων Φυσικών Επιστημών) και διεξήχθη σε δύο πόλεις, στην Θεσσαλονίκη για την Βόρεια Ελλάδα και στην Αθήνα για την Νότια Ελλάδα. Στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό (EOES) συμμετείχαν 39 Σχολεία Πανελλαδικά, (12 στη Βόρεια Ελλάδα και 27 στη Νότια Ελλάδα).







EOES- Θέματα Πανελλήνιου του Διαγωνισμού  2023(από ΠΑΝΕΚΦΕ)
Βιολογία
Στα αρχεία περιέχονται και τα φύλλα αξιολόγησης